Wand-, plafond- en vloerafwerking

Een nieuw behangetje doet wonderen!

Op zoek naar stijlvolle, leuke en trendy ideeën om uw woning in één keer een totaal andere look te geven?
René Verhagen Schilderwerken geeft u advies om met het juiste behang al uw ideeën vorm te geven. De diversiteit aan behang is bijna onbegrensd. Een trendy behang op de muur is direct sfeerbepalend voor de ruimte.

René Verhagen Schilderwerken levert voor elk wat wils alle soorten behang, zoals bijv.:

 • Het traditionele behang in vele patronen en kleuren
 • Fotobehang
 • Vinylbehang
 • Textielbehang
 • Glasweefselbehang
 • Glasvliesbehang

Alvorens het behang aan te brengen, wordt de muur geïnspecteerd op oneffenheden. Als er oneffenheden zijn dan werken wij deze natuurlijk eerst netjes weg. Het gewenste behang wordt daarna naadloos en superstrak door ons aangebracht.

Bijzondere wanddecoraties uitgelicht:

FOTOBEHANG

Met fotobehang creëert u een totaal andere sfeer in uw huis. Het geeft diepte en de kamer of hal oogt ruimer. Door het gebruik van fotobehang waant u zich in een andere omgeving! Er zijn tal van categorieën aan afbeeldingen: natuur, hout, steen, beton, abstracte vormen, etc..
Aan u de keus!

GLASVLIESBEHANG

Glasvliesbehang heeft een zeer fijne structuur en wordt vooral gebruikt voor een strakke afwerking op probleemwanden. Glasvliesbehang bestaat uit meerdere lagen, waarbij de onderste laag meestal van een dun glasvlies is gemaakt. De laag daarboven bestaat uit vinyl of papier. Daardoor is het materiaal erg sterk. Vanwege de papieren achterrug is glasvliesbehang makkelijk te verwijderen.

GLASWEEFSELBEHANG

Glasweefselbehang is een relatief nieuw behangsoort dat wordt gemaakt van fijne glasvezels.  Deze fijne glasvezels worden vervolgens op een speciale manier verweven en geperst totdat er een fijn en sterk gaas ontstaat. Zo kunnen er ook mooie structuren van gemaakt worden: zigzag-, visgraat-,  ruit- en weefstructuur. Het is met latex overschilderbaar en na plaatsing lastig te verwijderen.

Vloerafwerking

Wat zijn uw wensen, ideeën aangaande uw vloer? Een lekkere warme vloer of een vloer die allergieën tot het minimum beperken? Hout, beton, tapijt? Stootvast, antislip? Er zijn zoveel mogelijkheden.
Voor een goed advies bent u bij René Verhagen Schilderwerken aan het juiste adres! Wij realiseren voor u de vloerafwerking die aan uw eisen voldoet. Wij zijn deskundig op het gebied van:

 • Parket-, laminaatvloeren
 • Houten vloeren
 • Epoxyhars vloeren
 • Polyurethaanhars vloeren
 • Cementgebonden vloeren
 • Polyurethaancement (COVERCRETE)
 • Antistatische vloeren + ESD vloeren
 • Restauratie bestaande en aangetaste vloeren

Wilt u een op maat gemaakt advies? Bel dan 06-41279124 of vul het contactformulier in!

Plafondafwerking

Het boven de macht werken aan een plafond is een zware en nare klus. René Verhagen Schilderwerken neemt dit werk graag voor u uit handen. Wij stuken, spackspuiten of schuren uw plafonds. Onze professionals draaien daar hun handen niet voor om.

Stuken is meest gekozen afwerking van gladpleisterwerk. Door het glad stuken van een plafond ontstaat er een ruimtelijk en chique effect.

Spackspuiten is een voordeliger vorm van stuken omdat dit machinaal door de stukadoor wordt aangebracht.  Het is minder tijdrovend en daardoor kostendrukkend.

Fijn schuurwerk geeft een mooie decoratieve afwerking aan uw plafond. De aan te brengen laag wordt gemaakt van gips waaraan zilverzand en kalk is toegevoegd.  Met een spons worden er in de natte mortel overlappende cirkelvormen gedraaid, waarbij een fijn gestructureerd plafond ontstaat. De eindafwerking geeft een wat ‘ zanderig;  oppervlak met een draaiende schaduwwerking. Het raadzaam om  fijn schuurwerk te sausen, omdat het niet stootvast is.